Sök ledigt

Skriv ut

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-805 00

E-postadress: leksandsbostader@leksand.se

Leksandsbostäder erbjuder bostäder av olika slag i Leksands kommun. Vi har också ett begränsat utbud av verksamhetslokaler, förråd och fordonsplatser.

Lediga lägenheter

Våra lägenheter i Leksand ligger både centralt i Noret och med gångavstånd till centrum. Lägenheterna i Insjön ligger nära eller på gångavstånd till både Hjultorget och resecentrum. Vi har även lägenheter i Siljansnäs och Djura.

Alla kan se vårt utbud av lediga lägenheter, men för att ansöka om bostad behöver du registrera dig och logga in på Mina sidor.

Lediga studentbostäder

Våra studentlägenheter ligger på Parkgatan 5 i kvarteret Paraden i Leksand och hyrs ut via Leksands gymnasium. Du kan läsa mer om studentbostäderna och ansöka om studentboende direkt på gymnasiets webbplats.

Lediga seniorbostäder

På Noretgården i kvarteret Vägskälet (Villagatan 10 och Hantverkaregatan 23 och 25) i Leksand har vi bostäder som är speciellt utformade för dig som är 65 år och äldre.

Vägskälet (Noretgården)

Lediga fordonsplatser, förråd och verksamhetslokaler

Om du är intresserad av att hyra fordonsplatser, förråd eller verksamhetslokaler är du välkommen att kontakta oss på Leksandsbostäder.

Kontakta Leksandsbostäder

Sidan uppdaterad: 2022-11-17