Mina sidor

Skriv ut

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-805 00

E-postadress: leksandsbostader@leksand.se

För att ha möjlighet att söka lägenhet hos oss behöver du vara registrerad i vårt intresseregister under Mina sidor. På den här sidan kan du registrera dig och logga in för att anmäla intresse på lediga lägenheter.

För att logga in på Mina sidor anger du ditt personnummer och det lösenord du valt vid registreringen eller loggar in med bank-id. Om du glömt ditt lösenord klickar du ”glömt lösenord” vid inloggningen. Då skickas en återställningskod till den e-postadress du registrerat.

Samla poäng för att anmäla intresse på lediga lägenheter

Alla som är registrerade får ett poäng om dagen och har möjlighet att anmäla intresse på lediga lägenheter. Poängen är personliga och kan inte slås ihop eller överlåtas.

Om du anmäler intresse kan du följa din placering på den intresseanmälda lägenheten under Mina sidor. Beroende på hur stort intresset är varierar din placering beroende av dina poäng. 

Om du vill du ha förslag på lägenheter som passar din sökprofil skickade till din e-post, anger du det i din profil på Mina sidor.

Viktigt att du uppdatera dina uppgifter varje år

Du behöver logga in på Mina sidor och uppdatera dina uppgifter minst en gång om året för att behålla din plats i intresseregistret. Det är viktigt att du kollar igenom så att dina uppgifter stämmer (adress, telefonnummer och e-postadress).

Sidan uppdaterad: 2022-03-29