Leksandsbostäder AB
Sök Öppna sök

Leksand

Leksand är kommunens centralort och ligger vackert beläget vid sjön Siljan. Leksand är en modern småstad med starka traditioner, levande kultur och ett rikt idrotts- och friluftsliv.

Blomma i fönster

Välkommen till Byåkern! Här bor du nästan mitt i centrum med närhet till affärer, butiker och restauranger. Det är även nära till vårdcentral och resecentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Domaren nedre! Kvarteret ligger intill småbåtshamnen, med närhet till affärer, butiker, restauranger och resecentrum. Det är nära till promenadstråket Solvändan efter Siljans strand.

Blomma i fönster

Välkommen Domaren övre! Här bor du nästan mitt i centrum, med närhet till affärer, butiker, restauranger och till resecentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Edshult! Här bor du på markplan i parhus, 10 minuters promenad från centrum och samtidigt nära till skog och strövområden.

Blomma i fönster

Välkommen till Fiskgårdarna! Här bor du nästan mitt i centrum, med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har också nära till promenadstråket Solvändan efter Siljans strand och Lugnets idrottsområde.

Blomma i fönster

Välkommen till Edshult! Här bor du 10 minuters promenad från centrum och samtidigt nära till skog och strövområden längs Siljans strand.

Blomma i fönster

Välkommen till Fyrkanten! Här bor du nästan mitt i centrum med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har även nära till vårdcentral och resecentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Gläntan! Här har du nära till skog, strövområden, motionsspår och Lugnets idrottsområde. Det är en kort promenad till badplats vid Siljan och promenadavstånd till centrum.

Blomma i fönster

Välkommen Grewesmühl! Här bor du nästan mitt i centrum, med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har också nära vårdcentral och resecentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Hedbys! Här bor du nästan mitt i centrum med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har även nära till vårdcentral och resecentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Lekattbacken! Här bor du nästan mitt i centrum med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har även nära till vårdcentral, resecentrum och till Lugnets idrottsområde.

Blomma i fönster

Välkommen till Länsmannen! Här bor du nästan mitt i centrum, med närhet till affärer, butiker och restauranger. Det är också nära till promenadstråket Solvändan längs Siljans strand och Lugnets idrottsområde.

Blomma i fönster

Välkommen till Olshans! Här bor du nästan mitt i centrum med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har även nära till vårdcentral, resecentrum och till Lugnets idrottsområde.

Blomma i fönster

Välkommen till Paraden! Här har du nära till skog, strövområden och motionsspår vid Lugnets idrottsområde. Det är promenadavstånd till centrum. Vid intresse kontaktas gymnasieskolan som ansvarar för uthyrningen.

Blomma i fönster

Välkommen till Prinsen! Här bor du nästan mitt i centrum med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har även nära till vårdcentral, resecentrum och till Lugnets idrottsområde.

Blomma i fönster

Välkommen till Skogsbacken! Här bor du 10 minuters promenad från centrum. Du har nära till vårdcentralen, resecentrum, skog och strövområden.

Blomma i fönster

Välkommen till Smalåkern! Här bor du nästan mitt i centrum med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har även nära till vårdcentral och resecentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Storgärdet! Här bor du nära skog, strövområden, motionsspår och Lugnets idrottsområde. Det är bara en kort promenad till en badplats vid Siljan och promenadavstånd till centrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Snedkanten! Här bor du nästan mitt i centrum, med närhet till affärer, butiker, restauranger och till resecentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Söderlundska! Här bor du nästan mitt i centrum, med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har också nära till promenadstråket Solvändan längs Siljans strand och Lugnets idrottsområde.

Blomma i fönster

Välkommen till Tibble annex! Lägenheterna 10 minuters promenad från Leksands centrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Tregården! Här bor du nästan mitt i centrum, med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har också nära till promenadstråket Solvändan längs Siljans strand och Lugnets idrottsområde.

Blomma i fönster

Välkommen till Trädgården Bygatan 15! Här bor du nästan mitt i centrum, med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har också nära till promenadstråket Solvändan längs Siljans strand och Lugnets idrottsområde.

Blomma i fönster

Välkommen till Trädgården Bygatan 17! Här bor du nästan mitt i centrum, med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har också nära till promenadstråket Solvändan längs Siljans strand och Lugnets idrottsområde.

Blomma i fönster

Välkommen till Vinkeln! Här bor du nästan mitt i centrum med närhet till affärer, butiker och restauranger. Du har även nära till vårdcentral, resecentrum och till Lugnets idrottsområde.

Blomma i fönster

Välkommen till Vägskälet (Noretgården) Leksand! Här bor du nästan mitt i centrum med närhet till affärer, butiker och restauranger. Det har även nära till vårdcentral och resecentrum.

Sidan uppdaterad: