Leksandsbostäder AB
Sök Öppna sök

Insjön

Insjön ligger vid Österdalälven och sjön Insjön cirka 10 kilometer sydost om Leksand. Här finns många stora arbetsgivare, köpcentrumet Hjultorget, goda pendlingsmöjligheter och naturen inpå knuten.

Blomma i fönster

Välkommen till Sandgärdet! Här bor du i ett lugnt område i centrala Insjön ett stenkast från livsmedelsaffär och bussförbindelse. Det är promenadavstånd till förskola, skola, resecentrum och Hjultorgets köpcentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Kyrkvägen! Här bor du i ett lugnt område i centrala Insjön, nära till affär och bussförbindelse. Det är promenadavstånd till förskola, skola, resecentrum och Hjultorgets köpcentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Kornvägen! Här bor du i ett lugnt område i centrala Insjön, nära till affär och bussförbindelse. Det är promenadavstånd till förskola, skola, resecentrum och Hjultorgets köpcentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Insjövägen 27! Här bor du i ett lugnt område i centrala Insjön, intill resecentrum och bara ett stenkast från Hjultorgets köpcentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Holsåkern i Insjön! Här bor du i parhus på Timotejvägen, Villavägen och Åhléns väg. Du har nära till affär och bussförbindelse och promenadavstånd till resecentrum och Hjultorgets köpcentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Gärdesvägen! Här bor du i ett lugnt område i centrala Insjön, nära till affär och bussförbindelse. Det är promenadavstånd till förskola, skola, resecentrum och Hjultorgets köpcentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Faluvägen! Här bor du i ett lugnt område i centrala Insjön, nära till affär och bussförbindelse. Det är promenadavstånd till förskola, skola, resecentrum och Hjultorgets köpcentrum.

Blomma i fönster

Välkommen till Boställsvägen! Här bor du i ett lugnt område i centrala Insjön, nära till affär och bussförbindelse. Det är promenadavstånd till förskola, skola, resecentrum och Hjultorgets köpcentrum.

Sidan uppdaterad: