Leksandsbostäder AB
Sök Öppna sök

Tillgänglighets­redogörelse

Leksandsbostäder står bakom den här webbplatsen och vi vill att så många som möjligt ska kunna använda den. Här beskriver vi hur leksandsbostader.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Så tillgänglig är leksandsbostader.se

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till offentlig service, på grund av följande brister:

  • Det finns pdf-filer på webbplatsen som inte är tillgänglighetsanpassade och därför är svåra att läsa med skärmläsare. De kommer att löpande ersättas med nytt tillgängligt material. Vi beräknar vara helt klara den 31 oktober 2024.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver innehåll från leksandsbostader.se som inte är tillgängligt för dig, kan du kontakta oss på följande sätt för att få hjälp:

Mejla leksandsbostader@leksand.se

Ring 0247-805 00 Länk till annan webbplats.

Rapportera brister i tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav ber vi dig att mejla oss och berätta vad som är fel så att vi får veta att problemet finns och kan åtgärda det.

Mejla leksandsbostader@leksand.se

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Myndigheten för digital förvaltning - DIGG Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Så här har vi testat webbplatsen

Vi gör regelbundet manuella kontroller och det görs även en automatisk tillgänglighetsanalys varje gång vi publicerar en sida med det inbyggda tillgänglighetsverktyget i Sitevision.

Sidan uppdaterad: