Välkommen att jobba hos oss i sommar!

Skriv ut

Kontakta kundtjänst

Telefon: 0247-805 00

E-postadress: leksandsbostader@leksand.se

Vi jobbar för att våra utemiljöer ska upplevas som en av Sveriges bästa! För att kunna leverera ett så högt mål stärker vi upp inom teamet Utemiljö under sommaren 2023.

Utemiljö ansvarar för all skötsel av kommunens gator och vägar, parker och offentliga ytor. Vi vill att de som bor här ska trivas och att besökare känner sig välkomna. 

Våra parker och offentliga ytor ska kännas trivsamma, trygga och locka till social aktivitet. Vi sätter stolthet i att smycka vår vackra bygd med blomsterarrangemang under sommaren och vår utemiljö håller vi fri från skräp och jobbar för att behålla vår position som den främsta dalakommunen gällande renhållning. Under sommaren har vi en hög nivå på vår grönyteskötsel och det klarar vi inte med ordinarie styrka så nu har du möjlighet att söka sommarjobb hos oss.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta utomhus med målningsarbeten ex. måla räcken, staket och förråd. Du jobbar i en liten grupp där ni tar eget ansvar och jobbar självständigt, om du är intresserad så söker du sommarjobb i vårt team Fastighet.

Sidan uppdaterad: 2023-03-13