Leksandsbostäder AB
Sök Öppna sök
Medarbetare framför dator

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på det sätt som passar dig bäst! Vill du göra en felanmälan får du gärna använda formuläret på den här sidan.
Om ja, vilket art?

Godkänner du att vi går in med huvudnyckel?

Ring

Telefonnummer: 0247-805 00

Telefontid: helgfria vardagar 10-12

Mejla

Besök oss

Vi har öppet för besök helgfria vardagar 09-11. Resterande tid gäller endast tidsbokning. För att boka in ett besök, ring eller mejla till oss.

Besöksadress: Hagagatan 8, Leksand Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skicka post till oss

Postadress: Box 244, 793 25 Leksand

Felanmälan i fastigheter

Har det uppstått något problem i bostaden, trapphuset, tvättstugan eller övriga gemensamma ytor i bostadsområdet kan ni enkelt fylla i och skicka en felanmälan längst upp på den här sidan. Din anmälan vidarebefordras till Leksandsbostäders fastighetsskötare eller annan ansvarig person hos Leksandsbostäder.

Akut felanmälan

Vid allvarliga och akuta fel som uppstår då kontoret är stängt kan ni ringa SOS Alarm, telefonnummer: 023-197 13

Felanmälan i utemiljö

Om du upptäcker allvarliga fel i kommunala fastigheter, på gator, eller om gatubelysningen har slocknat, så kan du hjälpa till genom att anmäla det.

Använd vår e-tjänst för att enkelt lämna synpunkter och göra felanmälan i vår utemiljö. Du kan bifoga en bild i e-tjänsten. Du kan också välja att få en bekräftelse på att ärendet har blivit registrerat.

Akut felanmälan

Vid allvarliga och akuta fel som uppstår på gator och vägar då kontoret är stängt kan ni ringa SOS Alarm, telefonnummer: 023-197 13

Fixartjänst

Fixartjänst erbjuder servicetjänster i hemmet som ska förebygga skador och olycksfall. Tjänsten är konstnadsfri om det inte är så att det krävs mycket material, då debiteras ni för materialet. Du beställer Fixartjänst genom att ringa telefonnummer: 0247-803 22 måndag och onsdag 09:30-11:30.

OBS! Fixartjänsten är stängd mellan 24/6-2/9 2024.

Organisationsnummer

Vårt organisationsnummer: 556496-0572

Sidan uppdaterad: